2011. május 29., vasárnap

The Unicorn and the Wasp - Doctor Who (;

Figyelem, egy kis spoiler-veszély!

Az egyszarvú és a darázs... imádom ezt a DW-részt, a kedvencem. :) Nemrég lett vége, az AXN-en adták. Nagyon érdekes. Már nem először láttam ezt a részt, és nem tudom megunni. Ha két lángelme találkozik... a Doktor és Agatha Christie... plusz, ha feltűnik egy Vespiform... mindezt az 1920-as évek Angliájában... :D Nagyon jó volt!


Főbb szereplők, balról jobbra: Agatha Christie, a Doktor, és Donna Noble




A lódarázs... khm, illetve, ez a nagy dög a Vespiform



Hé, Donna... mit csinálsz?! :D Jó, viccet félretéve, ez a kedvenc jelenetem. Doki magyarázkodását nagyon bírtam: ,,ezt gyakrabban kéne csinálnom... ööö mármint a... a detoxot" (;





És egy törölt jelenet. Eredetileg úgy volt, hogy a Doki és Donna meglátogatják az idős Agatha-t, hogy elmondják neki, milyen sikeresek lettek a könyvei, de aztán valamiért a BBC-nél úgy döntöttek, hogy ezt inkább kivágják. Kár érte... nagyon szép befejezés lett volna.

2011. május 25., szerda

Wishlist(?)

Inkább shopping list-nek kéne hívni, mert ezeket valószínűleg meg is fogom venni. :) Többsége persze olyan, amire szükségem is van...

1. Ez egyszerűen csak must have, nem létszükséglet, de szeretném. Végülis megengedhetem magamnak, ha már egyszer ennyire akarom... a többire attól még marad bőven:

2. Kiegészítésnek a pengető medálhoz (de csak talán!): egy Mana-samás kitűző, és két Versailles-os. Nem biztos, hogy ezeket most, még ki kell számolnom, jut-e most rá. De a pengető az tuti! :D *rajong*
3. Innentől kezdve a fontos dolgok. Nem is részletezem agyon: ruhák. Póló, szoknya, néhány kiegészítő, zoknik, fehérnemű, stb. Ja, meg egy szandál. Igyekszem valami loliable cuccot is szerezni, már gyúrok arra, hogy egyszer igazi lolita gardróbom is lehessen. Valahol el kell kezdeni, egyelőre itt, a fizetésemből meg telik majd akár burando-ra is. Igen, tényleg... ööö... de hagyjuk, mert nem akarok felvágni vele!

Jelentkeztem a P-Project Blog játékára :)

Jelentkeztem erre a játékra itt: > link <

Nemrég fedeztem csak fel ezt a blogot, de igazi kincsesbánya, annyi szép holmit, és a leírásukat is megtalálni rajta... :)

2011. május 24., kedd

Feladom

Azt hiszem, jobb, ha egy időre tényleg feladom a lolitaságot. Belül minden megvan hozzá, de a másik, elengedhetetlen részére egyelőre se pénzem, se időm nincs. Vagyis a ruhákra, kiegészítőkre, stb. Oké, van pár teljesen loliable cuccom, de ez minden. Ez így nem működik. Ha igazi, burando-m sokáig nem is lesz még, egy-egy replika vagy bodyline-os ruha mindenképpen kellene, vagy legalábbis varratni kéne (fogok is, de az anyagiak...) valami igazán lolitás ruhát. Nem tudom, meddig fog tartani ez a kényszerszünet. Idén őszig mindenképp... a többi meg majd kiderül. A blogot azért nem szüntetem meg, főleg, mert jó olvasni a többi Lolita blogját. :)

Aztán ha már így írtam végre pár sort, lenne egy kérdésem. A Paypalról lenne szó. Ha utalok a paypal-os számlámra egy bizonyos összeget (jelen esetben ez 7600 ft), ahhoz ugye jön az átváltás költsége (dollárra) meg, ha jól értettem, 2,9%-os egyéb járulék... igazából ez két kérdés lesz. Ezt a plusz költséget is fel kell tölteni a paypal számlára (Top Up)? Mennyivel többet töltsek fel? 500, 1000 ft elég lenne, vagy a biztonság kedvéért többet?

2011. május 22., vasárnap

Hajaj

Mostanában rendesen elhanyagoltam a blogolást... nemsokára jelentkezem, és ki is gyomlálok néhány felesleges bejegyzést.