2011. február 28., hétfő

Pici Alara von Krolock

 

Nos, láttam már néhány lolitánál ilyen gyerekkori lolis képeket. Nekem csak kettő ilyen van, ami legalább egy picit loli. Itt az a piros 'OP' ruci, meg a hajam üti meg a 'lolimércét', nem tudom, a harisnya mennyire fér bele a stílusba... de hát akkor még mindegy volt, hogy ita, nem ita, meg anyum öltöztetett, mert itt két éves voltam. :D

Félig-dandy Alara! :D Hogy őszinte legyek, egész kiskoromban is utáltam a szoknyákat, mindig nadrágot hordtam csini ingekkel. Tényleg olyan mini-dandy voltam, itt az ingem kerekgallérú, bár igaz, hogy ahhoz a 'szögletes' is megengedett... a lényeg amúgy sem a gallér a dandy-nél (szerintem), hanem a zsabó! :)

Fél-loli vámpír

Megint régóta nem írtam. ^^' Annyi baj legyen, most bepótolom, de azt hiszem, mostanában ilyen rendszertelen leszek.

Nos, az igaz, hogy a lolita stílusból egy időre kiszálltam, mert én ezt nem nagyon tudom anyagilag finanszírozni jelenleg, de a történelmi, régi öltözékek szinte már a szenvedélyemmé váltak, és leginkább a dandy az, ami mindenképp örök kedvencem marad. :D Nem is állhattam meg, hogy tegnap, míg egy ilyen történelmi filmet néztem, ne kutassak a vaterán valami ,,esetleg dandy" cucc után, és a keresést siker koronázta. Találtam egy inget! :D Nyáron átvedlek fél-loli vámpírnak, dandy-cuccban. XD Tök jó lesz... és nemsokára kész a fűzőm is, valamint úton van felém egy fényképtartós, gyönyörű medál. Azt tudni kell, hogy a kicsi, szívecskeformájú 'mainstream' fényképtartós medáloktól szinte már rosszul leszek, annyira közönséges - bocsi a kifejezésért - úgyhogy nagyon örültem, amikor megláttam azt a díszes, elegáns ezüst csodát.

Valamint mostanában beleestem a nyúlüregbe, és odavagyok az Alice csodaországbanért (jobban, mint általában), szóval akarok Mad Hatter-es pólót! XD Esélyes, hogy csináltatok, úgyis tegnap szanáltuk ki anyámmal a felesleges vagy hordhatatlan ruháim. Majd megbeszélem vele. :) Frankenweeni-nél (akitől a Fehér nyuszi zsebóráját is vettem) meg belezúgtam egy Chesire cat-es kitűzőbe, muszáj lesz megvennem! Ajaj, kívánságlistát kell írnom, amin szerepel egy piros papírkötéses napló is, mert az bizony megint betelt... Tisztára anyagi csődbe viszem a családot. XD Oké, nem, de jellemzően minden egyszerre szakad a nyakamba. S akkor most nemsokára ki kell majd fizetnem a hatezer forintos ezüst ankhomat, amit rendeltem, hát ez az ára annak, ha olyat akarsz, ami nem sok embernek van. XD Nem baj, ezekre a rendelkezésemre áll egy egész tavasz és egy háromnegyed nyár is, ugyanis a nyaralásra kell felcuccolnom. ^^" A fontossági sorrend az ing, a napló, a kitűző. Hatter barátommal díszített póló követi őket, a többit meg még meglátom. Kell valami alvós cucc is, lehet, hogy Guns N' Roses-es lesz, vagy HIM-es, vagy... még elválik! :D Ó, jaj, mekkora lista lesz ebből. XD

2011. február 19., szombat

Gyöngyözés

Kitöröltem két bejegyzést. Valahogy nem sikerült épkézláb írásokat összehoznom.

Végre ráérek egy kicsit lazítani! Itt az ideje írni is, elhanyagoltam a blogot. Egy időre végre felfüggeszthetem a tanulást meg a rohangászást; már csak kedden kell elmennem a fűzőmért, plusz elviszem a nadrágom felhajtatni és bevetetek kicsit a derekából is... na ez egy külön történet. Jó sokat fogytam, ennek okán elmentem nadrágot venni, és csak 36-ost találtam, a kettővel kisebb már nem jött rám, ami jó lett volna, azt meg elvitték. A 36-os kicsit bő, nem csúszik le, de enyhén zavaró, szóval be akarom vetetni. Úgy már remek lesz.
Ja, meg szerdán kozmetikus, de hála az égnek, az a szomszéd utcában van, nem kell sokat járkálni. :D

Most megint nagyon gyöngyözhetnékem van, szóval szereztem be egy csomó, meseszép gyöngyöt, a jövő héten megérkeznek, és nekiállhatok alkotni. Kétszáz (!!!) roppantott üveggyöngyöt szereztem egy elég jó áron, száz feketét és száz lilát. Annyira megérte, én meg beleszerelmesedtem a színeikbe, így hát lecsaptam rájuk. :) Most aztán rengeteg ékszert fűzhetek, már nagyon várom, hogy belevághassak! Magamnak igazából csak egy viktoriánus nyakpántot fűzök, amire ráteszem majd a nemrég egy ékszerésztől (ezüstművestől, pontosabban) megrendelt caitiff ankh-omat, persze az még minimum két hét, mire meglesz - nem baj, ráérek várni, nem szaladok sehová - a többiből meg inkább kérésre, eladásra alkotok majd. Igazából ezenkívül három konkrét tervem van, az egyik barátnőmnek készítek egy karkötőt vagy nyakláncot, valami szépet pedig majd Meskára teszek fel, ezenkívül tervben van két 'iker-ékszer', ezekről írok bővebben.

A kedvenceim közé tartoznak Anne Rice könyvei, egyszerűen imádom őket, és a két filmet is, ami ezek közül kettőből készült, az Interjú a vámpírral, és a Kárhozottak királynője (eszembe is jutott, hogy Sugi mit írt erről, és hogy a Loli santás karkötőim is akkor fűzte, amikor megnézte a filmet :D elárulom, hogy emiatt valamilyen különleges jelentése is lett a karkötőknek, ami miatt még jobban szeretem őket), és most főleg ez utóbbi inspirált,  meg egy deviantart-on talált ékszer. Egy szó, mint száz, eszembe jutott: mi lenne, ha készítenék hasonlót? Miért is ne? Semmi akadálya, csak gyöngy kell hozzá. Nekiálltam keresni, találtam is mindenféle gyöngyöt, és azokat is, amik szükségesek, összesen 210 ft-ért! Na hát, a bolondnak is megéri ennyiért. Remek. Tehát nemsokára sötétségre születik (megkedveltem ezt a kifejezést - IwtV ost, Born to darkness ;]) két nyaklánc, amit a két egyiptomi boszorkány, Maharet és Mekare ihletett - meg Anne Rice. :D
Még tervben van azért rajtuk kívül is néhány, majd meglátjuk, mikor valósítom meg őket, egyelőre ennyi a biztos.

A nyakpántomnak még nem adtam nevet, de gondolkodom rajta, valószínűleg a készítése közben fog megérni, mi legyen, de esélyes a Sinister, a Nocturne, meg a Danse du Vampire is - egy kis Tanz der Vampire / Vámpírok bálja hatás, csak franciául. (:

2011. február 13., vasárnap

Vágjunk bele

Végre van egy kis időm írni. Épp most fejeztem be a pakolást, rendrakást. Ki kellett cserélni az ágyam, mert tönkrement a matrac, nagyon öreg volt már... Tudni érdemes ezekről a 40-50 éves ágyakról, hogy ezeken nem cserélhető a matrac. Remélem, hogy a jövő nyáron le tudjuk cserélni valami jobb, új ágyra... nem szeretem ezeket az ősleleteket (ha még csak valami rokokó vagy barokk ágy lenne... álmodik a nyomor).

Fáj a fejem, a szemem meg majd' kiesik, de még tanulnom kell az El nem múló vágy című dalt (Vámpírok bálja musical), mert  nem tudom pontosan a szöveget. Egy-két mondatban néhány szó hibádzik csak, de az is baj. Tökéletesen kell tudnom.

Holnap meg azt hiszem, megint mozgalmas napom lesz. Postára megyek, meg a bankba. Szereztem magamnak kétsoros szegecses övet 900 ft-ért (postaköltségestől), ami nagyon jó üzlet volt - kicsit aggódom, mi van, ha nem ér ide (azaz elveszik), mert csak simán tudtam kérni, nem tudom kifizetni a hülye ajánlottat... Kifogytam a zsebpénzből erre a hónapra. Talán névnapra kapok valamennyit, de az esélye, hát... Nem sok.

Az is holnap derül ki, mikor tudok a varrónőhöz menni. Fűzőt varratok, már megvan hozzá az anyag, merevítő, minden, ami kell. Elvileg hamar kész lesz, csak az a kérdés, melyik nap mehetek. Nem hiszem, hogy sokat kell várni rá, legutóbb is elég hamar mehettem.

Frissítettem nemrég a meskás boltomat, bár azt hiszem, tényleg nincs értelme, úgyhogy szerintem több holmit nem töltök fel. Maximum ha visznek valamit, amire megint csak nem látok sok esélyt...
Aki szeretné, megnézheti itt >>link<<

Van comission galériám is, az itt található: ventruevampire@deviantart
Üzenetet deviantart-on lehet írni nekem, vagy e-mailben (nao.shiyu[kukac]gmail.com), esetleg itt kommentben is...

Szerintem elsőre ennyi, még dolgom van. Még mindig, pontosabban... au revoir.